Čudovita tudi, ko je skrita

Foto: Žurnal24 Pozimi nikar ne pozabite na roke. (Foto: Shutterstock)
Pet nasvetov, da bo tudi v rokavicah in škornjih skrita koža prijetna na dotik.
Oglej si celoten članek

Nega. Suh in mrzel zrak ter debele nogavice radi povzročijo, da pozabite na skrb za kožo rok in stopal. Tu je nekaj preprostih nasvetov, kako preprečiti hrapavo in izsušeno kožo.

Čofotajte v kopeli. Izkoristite posedanje pred televizijo ali računalnikom za to, da stopala namočite v toplo kopel. Kožo si zdrgnite z grobo gobico za stopala, lahko pa uporabite tudi piling.

Na mraz zaščiteni. Pred odhodom v zunanji svet vedno namažite roke z zaščitno kremo, čeprav nosite rokavice. Učinki vetra in mraza bodo komaj opazni.

Spanec za lepoto. Noč je priložnost za globinsko nego kože. Na stopala na debelo nanesite kremo in si obujte nogavice, tudi na hranilno kremo za roke ne pozabite. Ko se boste zbudili, bo vaša koža obnovljena.

Hranilne maske. Če ste že prepozni in je vaša koža videti kot skalnata puščava, ukrepajte takoj. Privoščite si hranilno masko, ki jo pustite delovati nekaj časa.

Privoščite si manikuro. Manikura in pedikura sta koristno in uporabno razvajanje. Prepustite svoje okončine rokam strokovnjaka.

Ne agresivnim milom. Tako kot čistila so lahko tudi mila in šamponi neprijazni do vaše kože in jo čezmerno izsušijo. Izberite blaga in hranljiva mila, bogata z naravnimi olji, po katerih bo vaša koža mehka in voljna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.