Čukur bo septembra dahnil usodni da

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
V poplavi estradniških porok bo v zakonski jarem septembra skočil tudi raper 6 Pack Čukur, ki je svoje dekle Niko zasnubil že pred enim letom.
Oglej si celoten članek

Raper 6 Pack Čukur, s pravim imenom Boštjan Čukur, lovi zadnji vlak, saj je pred svojo izbranko Niko Marolt pokleknil že pred skoraj enim letom. V zakonski jarem bosta zaljubljenca tako skočila "enkrat septembra", glasbenik pa je bil glede drugih podrobnosti zelo skrivnosten. Izdal nam je le, da si bosta večno zvestobo obljubila v ožjem družinskem krogu in "nekje na Primorskem".

Redkobeseden je bil tudi glede tega, kako je zaprosil svoje dekle. Zaupal nam je le, da je bilo romantično in klasično. "Tako kot se to pač dela," je dejal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.