Čutna Madonna

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Madonna je za revijo Interwiev posnela serijo čutnih fotografij, na katerih vnovič dokazuje, da je v odlični formi.
Oglej si celoten članek

Fotografije so nastale ob intervjuju z režiserjem Gusom Van Santom, ki je posnel tudi film Milk, v katerem je blestel Sean Penn. Madonna, ki je bila nekoč poročena s Pennom, in režiser sta spregovorila tudi o tem. Sprva je Madonna pohvalila film in priznala, da je ob gledanju jokala. Zvezdnica je Santa vprašala, kako je bilo delati z njenim nekdanjim možem, on pa ji je odvrnil, da je v delu užival in da je Penn izjemen človek, kar je potrdila tudi sama.

V intervjuju je Madonna spregovorila tudi o scenariju, ki ga piše za film W.E., ki se bo dogajal v Angliji v obdobju pred drugo svetovno vojno. Zvezdnica je priznala, da je ustvarjanje filma fantastično, a zelo zahtevno delo. Projekt je vedno večji, a načrtuje, da bo začela snemati letos poleti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.