Cvetko odpira odpičena zasedba

Foto: Arhiv skupine
Foto: Arhiv skupine
Odprtje prenovljene Cvetličarne bo v četrtek ob 21. uri pripadlo skupini Terrafolk.
Oglej si celoten članek

Terrafolk, ki jo sestavlja kvartet prekaljenih glasbenikov, je ena povsem nepredvidljivih zasedb, saj preseneča z žanrsko stilsko svobodo, pričeskami in z različnimi zasedbami. Prav zato bo zanimivo tudi odprtje prenovljene Cvetličarne, ki se bo zgodilo v četrtek, 14. junija, ob 21. uri.

Njihovi nastopi so polni naelektrene energije, eksplozivnosti in spontanega kontakta z občinstvom, za seboj pa imajo poleg koncertne kilometrine tudi šest albumov; zadnjega so izdali novembra lani, letos pa pripravljajo novega z avtorskimi skladbami.

Hudomušni druščini bo na odprtju delal družbo Jasarov, ki je leta 2004 začel s produkcijo bobna in basa, trenutno pa poleg didžejanja vodi zasedbo Leni Kravac, skrbi za programiranje in klaviature pri skupini Evil Eve, piše skladbe in producira.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.