Cvetoči izbor smeha

Foto: Katja Kodba/Mediaspeed
Foto: Katja Kodba/Mediaspeed
V Cvetličarni tudi v novembru nadaljujejo z večeri slovensko hrvaškega prijateljstva, s katerimi poskušajo nasmejati smeha željno občinstvo.
Oglej si celoten članek

Bodite del občinstva in se nasmejte z njimi. Tokrat bodo prvič gostili odličnega komika Mikija Bubulja, ustanovitelja Boom teatra, igralca v predstavah Izbrisani, Popravni izpit in B&B show.

S kolegom Rankom sta organizirala prvi stan-up comedy večer v Sloveniji in napolnila kranjsko dvorano, še preden so ljudje sploh slišali za to zvrst. Od takrat je Miki zaljubljen v stand-up.

Vlatko Štampar iz Čakovca je največji hrvaški stand-up komik (v višino meri 203 cm), a čeprav ima glavo tako visoko, boste od njega slišali precej nizke glasove.

Za vstopnico boste odšteli devet evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.