Da si je upala v tem pajacu na ulico …

Foto: Profimedia Neelam Gill Foto: Profimedia Neelam Gill Foto: Profimedia Neelam Gill Foto: Profimedia Neelam Gill Foto: Profimedia Neelam Gill
Moralo jo je pošteno zebsti.
Oglej si celoten članek

Britanska manekenka Neelam Gill, ki je znana predvsem po svojem delu za Burberry in Abercrombie & Fich, je pripravljena za lepoto trpeti. Pred nekaj dnevi se je lepotica indijskih korenin, katere fotografije so bile objavljene tudi v sloviti reviji Vogue, v Londonu udeležila zabave, na katero je prišla v seksi kombinezonu znamke Balmain in je več razkrival kot prikrival.

Videti je bila fantastično. In četudi je bilo ob pogledu nanjo verjetno marsikomu vroče, je lepotico moralo zagotovo zebsti do kosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 06:48 8. December 2019.

    Miss Gravžika??

  • 16:30 7. December 2019.

    Kje je lepotica,na slikah je kruela ki lovi dalmatince

  • 10:45 7. December 2019.

    Ko nimate kaj pisat,si nekaj enostavno izmislite?Kje je kaka fotka?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.