Da, to je Renee Zellweger …

Foto: Profimedia Renee Zellweger Foto: Profimedia Renee Zellweger Foto: Profimedia Renee Zellweger Foto: Profimedia Renee Zellweger Foto: Profimedia Renee Zellweger
Ujeli so jo v New Orleansu. Bi jo prepoznali?
Oglej si celoten članek

Za vlogo v filmu Bridget Jones se je bila Renee Zellweger pripravljena zrediti za 15 kilogramov, a ti časi so mimo. Igralka pri 52. letih svojega telesa očitno ne namerava več mučiti. Za novo vlogo v seriji "The Thing about Pam“, v kateri igra žensko močnejše postave, so njeno telo spremenili s pomočjo posebne obleke. Poleg tega so jo mojstri preobrazb postarali, ji preoblikovali nos in nadeli lasuljo. Igralke zagotovo ne bi takoj prepoznali, kajne? 

Renee v seriji igra morilko Pam Hupp, ki zaradi umora Louisa Gumpenbergerja leta 2016 sedi v zaporu. Hupp je sicer osumljena tudi umora  Elizabeth “Betsy” Faria, svoje prijateljice, ki naj bi jo leta 2011 zabodla 55-krat. Tožilci so prepričani, da za njeno smrtjo stoji Hupp, saj je žrtev le 4 dni pred umorom sklenila, da zavarovalnica v primeru njene smrti 150 tisoč dolarjev nakaže Huppovi in ne njenemu soprogu.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.