Da vam zjutraj ne bo hladno

Foto: H&M H&M, 19,95 EUR Foto: Pull & Bear Pull & Bear, 25,99 EUR Foto: H&M H&M, 14,95 EUR Foto: Mango Mango, 39,99 EUR Foto: H&M H&M, 29,95 EUR Foto: Esprit Esprit, 49,99 EUR Foto: H&M H&M, 29,95 EUR Foto: Mango Mango, 24,99 EUR Foto: Pull & Bear Pull & Bear, 29,99 EUR
Jutra so že hladnejša, zato tanek pulover ali srajca nista odveč. Za vas smo poiskali nekaj modnih kosov, ki jih boste brez težav kombinirali k poletnim oblačilom.
Oglej si celoten članek

Tanjša jopa je klasika poletnih juter in večerov, saj jo lahko oblečete k prav vsem kombinacijam. Za bolj trendovski videz pa namesto nje oblecite kar srajco iz jeansa, ki se odlično proda tudi k poletnim oblekicam.

Čez majico, top ali bluzo, ki jo kombinirate h kratkim hlačam ali krilu, pa oblecite tanjši pulover. V ospredju so takšni prevelikih krojev, s potiski in detajli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.