Da Vinci tudi med slovenske gledalce

Foto: Fox Tom Riley, Leonardo da Vinci Foto: Fox Laura Haddock Foto: Fox Tom Riley, Leonardo da Vinci Foto: Fox Tom Riley, Leonardo da Vinci Foto: Fox Tom Riley, Leonardo da Vinci
Življenje Leonarda da Vincija na ogled na malih ekranih.
Oglej si celoten članek

Od ponedeljka dalje je na televizijskem programu Fox na sporedu nova serija Da Vincijevi demoni. Gre za ameriško televizijsko dramo, ki opisuje namišljeno življenje Leonarda da Vincija kot umetnika, izumitelja, idealista in genija.

Serijo je zasnoval in napisal scenarij David S. Goyer, posneli pa so jo v mestu Port Talbot v Walesu. Snemanje je potekalo v ogromnem studiu, ki so ga preuredili v podobo Italije iz 15. stoletja. V seriji so prikazani resnični izumi in dela da Vincija, velikega umetnika pa je upodobil igralec Tom Riley. Njegovo ljubico igra Laura Haddock.

V prvi sezoni bo osem epizod, pred kratkim pa so najavili, da se bo druga sezona pričela predvajati prihodnje leto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.