Dajeva se dol v knjižnici

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Večina ljudi meni, da so knjižničarji izjemno zdolgočaseni ljudje, zaljubljeni v knjige in tišino. Zase tega ne morem reči in prav tako ne za sodelavca Petra.
Oglej si celoten članek

Odkar delava skupaj in sva si odkrito priznala simpatije, sva v naši knjižnici že velikokrat počela kakšne utrgane norije. Prav midva najraje pospravljava po zaključku delovnika in se obveževa za zaklepanje vrat.

Ves dan je bil že poln najinih zaljubljenih pogledov. Oprijeta jopica, ki sem jo nadela prav zaradi njega, je opravila svoj posel. Lepo oblikovane prsi so prišle še bolj do izraza, moja nova pričeska pa ga je opazno zdražila.

Ves čas je na moji mizi puščal sporočilca. To se mi je zdelo tako ljubko, saj bi mi lahko poslal sms ali pa napisal mail. Pohvalil je mojo pričesko in poudaril, da sem danes videti še prav posebej zapeljiva. Komaj sem čakala, da so vsi ljudje odšli in je vodja dejala, da imava ključ na njeni mizi. Nenadoma je knjižnico zajela popolna tišina, njegov pogled z druge strani prostora pa me je vlekel k njemu. Padla sem mu v objem in s kotičkom očesa uzrla napis na polici. »Poezija.«

In zares je bila. Prava poezija se je odvijala med nama, ko sva se poljubljala med stotinami knjig. Krilo sem imela ves čas nabrano vse do pasu, njegove pohotne roke pa na svojih stegnih ter ritnicah.

Ni se nama mudilo, pa vseeno sva hitela kot bi nama gorelo za petami. Na sebi sem imela tangice katerih knjižničarki verjetno ne pripisujejo ravno pogosto, toda v njih se počutim tako zapeljivo in komaj čakam, da jih moj ljubimec sleče z mene. Uporabila sva kratke stopničke, ki služijo za lažje pospravljanje knjig na višje police. On se je usedel nanje, jaz pa nanj. Še vedno je imel zapete hlače, zato sem mu odpela zadrgo in polna adrenalina v krvi, poiskala čvrsto zverino, ki si je že zelo želela ven.

Foto: Žurnal24 Seks v knji%C5%BEnici

V roki mi je pristal velik kačon, katerega sem usmerila proti moji neučakani muci. Še bolj sem se mu približala, da sem ga že lahko prislonila ob vzburjeno češpljico, jo z njim pobožala, nato pa se nekoliko privzdignila in sedla nanj.

Oči mu je pričelo obračati naokoli, jaz pa sem se z rokama ujela za knjižno polico nad njegovo glavo. Odpel mi je gumbe na jopici, nato pa čvrsto zgrabil za moje prsi ter jih osvobodil čipkastega modrčka. Naslonila sem se k njemu, da je nabrekli bradavički lahko ujel s svojimi usti, ju izmenično sesal in božal z jezikom, pri tem pa sem se mu vsa potrebna nabijala na korenjaka.

Tako močno me je grabil za poskakujoči ritnici, da so me te že pošteno bolele, toda počutila sem se pohotno kot še nikoli, zato mi je bila ta bolečina sladka. Še z večjo silo sem se pričela spuščati na korenjaka pod seboj in se zazrla v njegove steklene oči, ki so mi govorile, da bo vsak hip eksplodiral. Nisem prenehala.

Želela sem, da bi končal v meni, da bi iz njega posesala vse do zadnje kapljice in si ga povsem podredila. V tistih trenutkih je bil nemočen kot majhen mucek, ki je odvisen od svoje gospodarice.

Tiho je stokal in nekajkrat omenil, da mu prihaja, jaz pa sem nadaljevala v svojem ritmu, mu z zadnjico odplesala še zadnji del plesa v naročju ter tudi sama končala v prijetnih krčih.

Ležala sem mu z glavo na rami ter občasno stisnila njegovega korenjaka, ki je bil še vedno v roči žemljici. Presenečena sem ugotavljala kako zelo so se nenadoma izostrili moji čuti. Prevladal je vonj, ki mi je bil že od nekdaj najljubši.

Vonj po knjigah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.