Dajte si duška z ogromnimi

Foto: Asos ogrlica Foto: Zara Zara, 29,95 EUR Foto: New Look New Look, 17,99 EUR Foto: Next Next, 42,49 EUR Foto: H&M H&M, 12,95 EUR. Foto: H&M H&M, 9,95 EUR Foto: NewLook New Look, 11,99 EUR Foto: Next Next, 14, 57 EUR Foto: Zara Zara, 19,95 EUR
Okrasite se z velikimi, pisanimi in vpadljivimi ogrlicami.
Oglej si celoten članek

Modne blagovne znamke po vzoru največjih oblikovalcev že več sezon zapored plasirajo velike ogrlice, ki se odlično podajo k skoraj vsaki modni kombinaciji, zato so postale tako zelo priljubljene in nepogrešljive. Tudi letos jih ne moremo spregledati. Najmodnejše izstopajo z nenavadnimi oblikami in jemljejo dih s svojo drznostjo.

Ekstremne različice

Modne so vse – z dragimi ali manj dragimi kamni, kristali ali oblikami iz umetnih materialov. Tudi barve so oblikovalci nanašali potratno, zato boste zagotovo našli kakšno zase. Ogromne, pisane, nenavadne ... Dajte si duška in pozabite na pravila – letošnje morajo biti nujno v ekstremnih različicah. Upoštevajte samo en modni namig: rezervirane niso le za večerne priložnosti, zato jih brez pomisleka kombinirajte tudi z dnevnimi oblačili.

Med našimi predlogi iz spletnih trgovin poiščite kakšno zase.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.