"Dala sem ji celo svojega moža"

Foto: Žurnal24 Maya Rudolph Foto: Žurnal24 Charlie Sheen Foto: Žurnal24 Matt Damon Michael Douglas Foto: Žurnal24 Simon Cowell Foto: Žurnal24 Evan Rachel Wood Kate Winslet Foto: Žurnal24 Selena Gomez Ellen DeGeneres Foto: Žurnal24 Debbie Reynolds Elizabeth Taylor Foto: Žurnal24 Josh Kelley Katherine Heigl
Kakšne so bile moške ustnice, ki jih je poljubil Charlie Sheen? Katera zvezdnica je kateri dala svojega moža? In kdo se ni želel sleči pred kamero? Izjave slavnih v preteklem tednu.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.