Dala sem mu vse

Foto: Žurnal24 170909_zgodba1
Ne zgodi se mi pogosto, da se izgubim v hotelu, še manj pogosto pa, da potem zaradi tega pristanem pri nekom v postelji.
Oglej si celoten članek

Spogledovala sva se že nekaj dni, v avli sva celo skupaj spila pijačo in se spoznala, a sem dvomila, da se bo zgodilo še kaj več, saj sem imela pred seboj le še en dan v tistem hotelu.

Sproščeno je pristopil k meni in me nasmejan vprašal, ali kaj iščem. Seveda mu sprva nisem priznala, da sem se izgubila, kar pa je zelo dobro vedel in me pospremil do stopnišča. Prijel me je pod roko in me, tik preden sem odšla naprej, povabil k sebi na kozarček najboljšega viskija. Dejal je, da takšnega v tem hotelu zagotovo nimajo.

Čisto nič nisem razmišljala, le pokimala sem in že sem se znašla v njegovi sobi. Že na prvi pogled je bilo očitno, da gre za izjemno urejenega moškega, ki veliko da na svoj videz, o čemer so pričale tudi uteži ob postelji. Zdelo se mi je smešno, da bi nekdo še te nosil s seboj v potovalki, a je takoj dodal, da so hotelske.

Prišel je z obljubljenim kozarčkom, svetoval, naj najprej samo povonjam vsebino, ki je zares zelo lepo dišala. Prvič in zadnjič sem namočila ustnice v močno pijačo, odložila kozarček in vztrepetala ob njegovih iskrenih besedah. Kot iz topa je izstrelil, da se je zaljubil vame takoj, ko me je zagledal, da obožuje moje popolno telo, in da mi to govori zato, ker se zaveda, da ne bova več dolgo skupaj. Pomislil je, da nima kaj izgubiti, če poskusi.

Imel je prav in s svojo neposrednostjo napravil uslugo še meni, saj sicer nikoli ne bi priznala, da je tudi on meni všeč. Prijeten moški, nekaj let starejši od mene, sila romantičen, a neposreden, ko je bilo to potrebno. Vse skupaj se je odvijalo kot v filmu. Vrtel se je okoli mene kot mačka okoli vrele kaše, me končno prijel za roko in me nežno potegnil k sebi. Na svojih ustnicah sem začutila njegove in oči so se mi samodejno zaprle.

Foto: Žurnal24

Njegovi poljubi so bili kot poljubi angela, nežni in čutni, moje telo pa je drhtelo v želji po še več. Ko me je poljubil na vrat sem se mu povsem predala in niso me motile niti njegove roke, ki so medtem že drsele navzgor po mojih golih ritnicah, saj mu pod frfotajoče kratko krilo zares ni bilo težko priti. Z vrhovi prstov je preizkušal material mojih seksi tangic, se navduševal ob vzorčku, ki je bil vtkan v trikotnik nad mojimi ritnicami, in še enkrat poudaril, kako zelo vesel je, da sem se izgubila. Roke sem imela povsem mlahave, noge prav tako, zato me je z lahkoto polegel na precej široko posteljo.

Poljubljal me je naprej in s svojimi ustnicami preiskal vsak centimeter moje gole kože, mi snemal naramnice in navdušeno pripomnil, kako zelo lepe prsi imam. Tudi na njih sem kaj kmalu začutila njegove vroče poljube, ki so me le še dodatno vzburjali in mi v glavi mešali usoden ljubezenski napoj. Poljubi so se širili navzdol po trebuhu, na stegna, nato po njihovi notranji strani in končno, zares končno, na medeno muco, ki ga je že tako nestrpno pričakovala.

Telo mi je zvijalo v vse mogoče smeri, on pa mi je kazal, kaj pomeni ljubiti z usti in jezikom in kako žensko osrečiti, ne da bi videla čvrsto stoječ, pokončen moški ud. Vseeno pa sem bila deležna tudi tega in reči moram, da še sreča, saj takšnega lepotca zagotovo ne bi rada zamudila. Naslajala sem se nad njim s svojimi usti, ga goltala in požirala, kolikor sem le lahko, on pa je nemočno ječal nad menoj in se trudil opazovati skrajno vroč prizor.

Nato sva seksala, glasno prihajala, se za minutko ustavila in vse skupaj začela znova. Tisto noč sem prespala pri njem, kolikor sem pač spala, naslednji dan pa so se najine poti ločile za vedno. Večkrat še sanjarim o svojem sanjskem ljubimcu in morda je bilo tako zelo lepo prav zaradi tega, ker sem vedela, da ga ne bom nikoli več videla in sem mu tisto noč dala vse, prav vse.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.