Dalila Dragojević povsem spremenjena

Foto: Samo Mervar Mirela Korač, Dalila Dragojević Velić Foto: Samo Mervar Sabina Remar, Dalila Dragojević Velić, Mirela Korač, Anamarija Avbelj, Iris Mule Foto: Žurnal24 (Foto: Borut Cvetko/Mediaspeed.net)
Dalila Velić, pred poroko Dragojević, si je kot nekdanja Miss Universe ogledala letošnji izbor in presenetila s svojim videzom.
Oglej si celoten članek

Dalila Velić si je ogledala letošnji izbor za Miss Universe v spremstvu nekdanjih misic. Sama je krono osvojila leta 2005, takrat še z dekliškim priimkom Dragojević. Kot vedno je tudi tokrat prišla urejena od glave do pet, a kljub temu marsikoga presenetila s svojim videzom. Marsikdo je moral dvakrat pogledati in se prepričati, da je pred njim res Dalila.

Dalila se sicer v javnosti ne pojavlja tako pogosto kot pred leti. Pred petimi leti je z izbrancem Emirjem Velićem na dvorcu Zemono stopila v zakon. Februarja 2010 se jima je rodil sin Aaron, leto kasneje pa še hčerka Amalia. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.