Daljši Avatar se vrača v kina

Foto: Žurnal24
Velika uspešnica režiserja Camerona se v 3D-tehniki avgusta vrača v kinematografe.
Oglej si celoten članek

Iz hollywoodskega studia 20th Century Fox so potrdili, da bodo domišljijski akcijski spektakel znova predvajali v 3D-kinematografih, in sicer 27. avgusta. Film pa bo tokrat osem minut daljši.

"Gledalci so mi dolgo govorili, da si želijo videti še več Pandore in da bi bil film daljši. Zdaj bomo to omogočili,"
je povedal režiser James Cameron.

Avatar: Special Edition bo na voljo le v 3D-tehniki in bo vseboval dodatnih osem minut akcijskih posnetkov, ki še niso bili predvajani. Med drugim bodo v njih  nastopila tudi druga bitja.

Avatar je s predvajanjem po vsem svetu zaslužil 2,7 milijarde ameriških dolarjev (2,1 milijarde evrov).

Daljši Avatar bodo avgusta predvajali v Veliki Britaniji, Avstraliji, Indiji in Rusiji, septembra v Belgiji, Španiji, Južni Koreji in Argentini, oktobra pa na Japonskem in v Mehiki.

Avatar so začeli predvajali decembra lani. "Število 3D-predvajanj je takrat dobesedno eksplodiralo, gledalci, ki jim filma ni uspelo videti takrat, in zvesti oboževalci prigod na Pandori pa bodo imeli zdaj odlično priložnost, da si ga znova ogledajo," so še sporočili iz studia.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.