Dallas se nadaljuje

Foto: Žurnal24 Larry Hagman bo v Dallasu kot naftni bogataš znova igral J. R. iz teksaške dinas
Dallas. Znamenita telenovela se bo vrnila na televizijo.
Oglej si celoten članek

TV mreža TNT je potrdila, da bo začela snemati remake slovite ameriške telenovele Dallas, ki je na spored prvič prišla leta 1978 in 13 let pozneje z zadnjo epizodo pred male zaslone v Ameriki prikovala kar 83 milijonov gledalcev, videli pa smo jo lahko tudi pri nas.

Z nadaljevanjem Dallasa, ki se bo vrtel okoli potomcev naftnega mogotca J. R. Ewinga, se bo vrnil tudi del stare igralske zasedbe, od Patricka Duffyja in Linde Gray, ki bosta znova igrala Bobbyja in Sue Ellen Ewing, do zdaj že 79-letnega Larryja Hagmana, ki bo ponovil vlogo glave bogate teksaške družine Ewing.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.