Damir je izgubil boj za življenje

Foto: RTL
Foto: RTL
Oglej si celoten članek

Damir Leskovec je sodeloval v prvi sezoni hrvaške različice šova The Biggest Loser, Život na vagi. Ko se je prijavil v šov, je tehtal 173,9 kilograma. "Za njega to ni bila igra, ampak vprašanje življenja in smrti,“ piše 24sata.

Žalostno vest je zanje potrdila Damirjeva hči Valentina, ki je povedala, da je bil njen oče že dalj časa na kisiku, saj je imel težave z dihanjem, pred enim tednom pa ga je zadela tudi možganska kap. "Govorili so mi, da je bolje in da gre na bolje. Včeraj pa so me poklicali in rekli da je ob 5:15 umrl.“

"Novica o Damirjevem prezgodnjem odhodu nas je globoko pretresla. Družini in prijateljem izrekamo sožalje. Naj mu bo zemlja lahka,“ pa so se na njegovo smrt odzvali pri televiziji RTL, ki je predvajala omenjeni šov. 

To ni edina smrt, ki je pretresla hrvaške ustvarjalce šova. Julija je umrla tudi kandidatka 3. sezone. Za Vanjo Žikić je bila usodna sepsa, do katere je prišlo zaradi bakterijske pljučnice. Dočakala je le 30 let.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:18 29. Oktober 2020.

    Zasebno posojilo Lahko vam pomagam dobiti posojilo, financiranje ali naložbo. če vas zanima, prosimo, odgovorite za več podrobnosti. E-naslov: posojila386@gmail.com …

  • 18:02 23. Oktober 2020.

    ... in seveda je to tako huda novica, tale "Damir" pa tako svetovno znan, da mora biti članek na prvi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.