Damjan Murko ima novo!

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Slovenski slavček Damjan Murko je v poletje zakorakal s stilsko preobrazbo.
Oglej si celoten članek

Spremenil si je namreč pričesko. S frizerko, ki skrbi za njegov videz že devet let, sta se odločila, da naredita konec videzu, ki pevca spremlja že vrsto let. "Ostrigla me je tako, da se me je še žena le s težavo navadila," je v smehu dejal Damjan.

Samooklicani slovenski slavček je vesel, da so njegovo novo podobo vsi dobro sprejeli, še posebej pa njegovi oboževalci, ki kažejo navdušenje na njegovih koncertih. "Vsekakor sem s svojim novim videzom zadovoljen in verjamem, da bom tak imidž obdržal vsaj do konca poletja," je še dodal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:25 30. Junij 2011.

    Vsi oboževalci so ful dobro sprejel novo frizuro. Se pravi štirje, "žena" kdorkoli že to je, in Me, Myself And …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.