Damjan Murko predstavil svojega sinčka

Foto: Tibor Golob, revija OK!
Foto: Tibor Golob, revija OK!
Samooklicani slovenski slavček Damjan Murko je posnel novo pesem, ki jo je posvetil svojemu sinčku Tiarju.
Oglej si celoten članek

Čeprav je Murko že lep čas zaposlen z menjavanjem plenic, si je vseeno vzel čas in za svojega sina Tiarja posnel čisto novo pesem, ki nosi naslov Moj mali. "Vesel sem, da je zanimanje za fenomen Damjana Murka po vseh teh letih še vedno živ, da lika, ki sem ga ustvaril, ljudje ne morejo pozabiti. Tudi zato sem se odločil, da svoji zvesti publiki ponudim še eno pesem. Pravzaprav je namenjena samo eni osebi, mojemu malemu Tiarju," je ob tem povedal Damjan in dodal, da je besedilo napisal sam. "Samo očetova duša lahko zlije na list papirja to, kar čuti, ko te mali sonček pogleda v oči," je ob tem povedal mladi očka.

"Živim v zavesti vsakega Slovenca"

Po rojstvu sina, ki je na svet prijokal septembra lani, se je Damjan sicer malce umaknil iz medijskega sveta, a kot kaže, ni dolgo zdržal brez oči javnosti. "Očitno živim v zavesti vsakega Slovenca in potem se je res težko umakniti za več kot dva meseca. Če me ni, se že sprašujejo, kaj se dogaja, kje sem, ljudi sem tako navadil in prav mi je (smeh). So pač navajeni, da se vsak teden smejim z naslovnic," je razložil in ob tem še povedal: "Ljudje potrebujejo kruha in iger, torej dajmo jim jih."

Pesem Moj mali lahko slišite tukaj:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:27 23. Januar 2013.

    ne hvala , tega ne mislim poslušat...nasvidenje

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.