Damon bo znova očka

Foto: Žurnal24 Igralec si želi, da bi dobil sina. (Foto: Flynet/JLP)
Igralec Matt Damon s svojo soprogo pričakuje četrtega otroka.
Oglej si celoten članek

Zakonski par Matt Damon in Luciana Barroso že ima tri hčerke, pričakuje pa še četrti naraščaj. Po navedbah ameriških medijev bosta znova zibala jeseni. "Vsi so zelo veseli in srečni," je povedal igralčev predstavnik. Več podrobnosti o nosečnosti še ni znanih.

Par, ki je poročen od leta 2005, ima skupaj dve hčerki – triletno Isabello in 20-mesečno Gio, enajstletna Alexia pa je Lucianina hčerka iz prejšnjega zakona.

Sicer je znano, da se Matt v družbi samih žensk dobro počuti, vendar naj bi si tokrat le želel, da bi dobil sina. "Živim z ženskami in dekleti, tako da nimam nobenega nadzora nad ničimer," je povedal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.