Damon in Johansson med levi in zebrami

Your browser doesn’t support HTML5 video

Osmega marca v slovenske kinematografe prihaja film Kupili smo živalski vrt, zabavna in navdiha polna resnična zgodba o čarobni moči družine, da se spopade z izjemnimi okoliščinami.
Oglej si celoten članek

V filmu priznanega režiserja Camerona Crowa (Jerry Maguire), primernem za občinstvo vseh starosti, igrajo Matt Damon, Scarlett Johansson in Thomas Haden Church. Damon igra očeta samohranilca, ki svoje domovanje v želji, da svoji družinici zagotovi nov začetek, preseli na sredo živalskega vrta, ki mu bo poskušal s svojima otrokoma povrniti nekdanji sijaj in sloves. V filmu se prepletajo toplina, smeh in optimizem, ki so kot nalašč za te hladne dni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.