Damonu nagrada za posebne dosežke

Foto: Žurnal24 Damon niza nagrado za nagrado.
Ameriška kinematografija bo prihodnje leto igralcu Mattu Damonu podelila nagrado za posebne filmske dosežke. Matt si je priznanje zaslužil z izjemno uspešno filmsko kariero.
Oglej si celoten članek
Matt Damon, ki je leta 1997 s kolegom Benom Affleckom prejel Oskarja za film Dobri Will Hunting, bo prestižno priznanje Ameriške kinematografije prejel marca prihodnje leto. Pred njim sta omenjeno nagrado domov odnesla Samuel L. Jackson in Julia Roberts, ki so jo s priznanjem počastili leta 2007.

Po Willu Huntingu le še navzgor
Po izjemnem uspehu filma Dobri Will Hunting je Matt svojo igralsko kariero usmerjal le še navzgor. Med drugim je blestel v Bournovi trilogiji, (ustvarjalci naj bi premišljevali celo o četrtem delu) in seriji filmov Oceanovih 11, 12 in 13.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.