Dan neodvisnosti: Poklanjamo lepe nagrade!

Foto: Žurnal24 dan neodvisnosti Foto: Žurnal24 dan neodvisnosti Foto: Žurnal24 dan neodvisnosti Foto: Žurnal24 dan neodvisnosti Foto: Žurnal24 dan neodvisnosti Foto: Žurnal24 dan neodvisnosti
Ta teden v kinematografe prihaja dolgo pričakovana akcijska poslastica Dan neodvisnosti: Nova grožnja. Za vse oboževalce imamo super nagrade.
Oglej si celoten članek

Na našem Facebook profilu poiščite nagradno igro in odgovorite na vprašanje, kdo je režiser filma ter se potegujte za čepico, nahrbtnik, obesek za ključe (4), sončna očala (2), beležnico (2) in skodelico (2). Imena enajstih srečnežev bomo razglasili jutri.

Po 20 letih prihaja nadaljevanje v 3D formatu!

O zgodbi: S pomočjo obnovljene tehnologije napadalcev iz vesolja so vsi narodi na Zemlji sodelovali pri vzpostavitvi obširnega varnostnega sistema, da zavarujejo planet. Toda nič nas ne more pripraviti na še bolj napredno in nepričakovano silo Nezemljanov. Zgolj iznajdljivost peščice pogumnih mož in žena lahko naš svet obvarujejo pred izumrtjem.

Za režiserja Rolanda Emmericha je Dan Neodvisnosti: Nova grožnja vrnitev svet, ki sta ga s soscenaristom in producentom Deanom Devlinom ustvarila pred dvema desetletjema. Takrat sta odkrila nekakšen filmski gral in navdušene gledalce po vsem svetu povedla v svet drame, akcije, zabavnih trenutkov, nepozabnih likov in predsedniškega nagovora, iz katerega citate je mogoče slišati še danes. Če povzamemo: film je bil nič manj kot revolucija – postal je del naše pop kulture in vsakdanje komunikacije in nas spomnil na to, zakaj sploh hodimo v kino.

Omeniti velja, da je to Emmerichovo prvo nadaljevanje kakšnega od njegovih filmov. "Ta svet mi veliko pomeni in hotel sem mu ostati zvest, biti zvest likom," pravi režiser. "Dovolj časa je minilo od prvega dela, in zato se je vse spet zdelo sveže." Dodatna spodbuda za povratek v svet Dneva neodvisnosti je bila zanj priložnost, da se posluži vizualnih učinkov, ki so svetlobna leta naprednejši od tistih, kakršni so bili na voljo pred dvajsetimi leti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.