Danes bo izpolnjevala vaše želje

Foto: Jakob Helbl
Foto: Jakob Helbl
Danes ob 19. uri lahko na našem portalu v živo spremljate zadnjo vajo pred sobotnim koncertom Nine Pušlar.
Oglej si celoten članek

Simpatična pevka Nina Pušlar bo danes na prav poseben način poskrbela za svoje oboževalce. Ob 19. uri se ji lahko pridružite na vaji v živo, ki jo bo mogoče spremljati tudi prek našega portala. Gre za Ninino zadnjo vajo pred sobotnim koncertom, na katerem se ji bodo pridružili Petar Grašo, Zlatko in Stiški kvartet in OPZ Stična.

Tridesetminutni neposredni prenos vaje, na kateri bo Nina pela izključno tisto, kar si boste zaželeli vi, bo potekal v živo iz njenega prostora za vaje. Nina vas prav lepo vabi, da se ji pridružite!

 

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.