Danes izide priloga Zame

Foto: Žurnal24 (Foto: Hangar)
Danes izide majska Zame, brezplačna priloga časnika Žurnal24. Kaj boste lahko prebirali ta mesec?
Oglej si celoten članek

Že naslovnica vas bo povabila k branju intervjuja s Severino. Kje najraje nakupuje? Kaj z veseljem skuha? Kaj v Severinini omari meri osemnajst centimetrov? O vsem tem se bo razgovorila hrvaška zvezdnica.

Maja je sonce že zelo toplo in poletje nestrpno čaka pred vrati. Zato vas v Zame čaka nekaj modnih zapovedi, brez katerih to poletje raje ne bodite (čakajo pa vas tudi namigi, kako še prej prevetriti svojo garderobno omaro). Izvedeli boste tudi veliko o najnovejših vadbah, s katerimi boste telo še pravočasno pripravili na skok v kopalke, ter prebrali, kako v poletnih mesecih do zdrave in sijoče kože.

Preberite še, kakšni so trendi vrtnega pohištva, odpotujte z nami na skrivnostni otok in se posladkajte z jagodami. Najprej pa v petek zjutraj poiščite svoj izvod Zame, brezplačne priloge Žurnala24.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.