Danes odpira vrata Kamfest

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V Kamniku se danes začenja že 9. tradicionalni poletni kulturni festival Kamfest, ki bo trajal do 19. avgusta.
Oglej si celoten članek

Na letošnjem že devetem Kamfestu, ki se bo v Kamniku odvijal med 10. in 19. avgustom, bo poskrbljeno tako za najmlajše kot najstarejše. Že prvi dan bodo poskrbeli za obilo zabave, ki se bo začela ob 17. uri v Keršmančevem parku z ustvarjalnimi in športnimi delavnicami, uro pozneje pa bomo lahko v istem parku na Otroškem odru uživali v predstavi Buffeto kolesar. Isti oder bodo potem zasedli člani mednarodne afro-brazil tolkalske zasedbe Bande Berimbau, ki nas bodo s povorko popeljali do Samčevega predora. Tam se bo ob 19.30 odvila tudi uradna otvoritev tega priljubljenega kamniškega festivala z županom občine Kamnik Marjanom Šarcem in direktorjem festivala Goranom Završnikom.

Dogajanje se bo potem preselilo na Mali grad, kjer se bomo ob 20.30 najprej pozibavali v ritmih 15-članske skupine brazilskih tolkalcev in drugih instrumentalistov, Bande Berimbau na Glavnem odru, ob 22.uri pa se nam na Večernem odru obeta še obilo smeha in zabave v družbi stand-up komikov Boštjana Gorenca - Pižame in Dušana Tomića - Duleta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.