Danes srečna Luka Basi in Nastja Gabor sta se vmes celo razšla

To pa nas je presenetilo.
Oglej si celoten članek

Priljubljena pevka Nastja Gabor, ki se je odlično izkazala tudi v zadnji sezoni šova Znan obraz ima svoj glas, je v POPkastu razkrila nekaj podrobnosti iz njene zveze z Luko Basijem. Glasbenika sta dolgo časa skrivala, da sta par, danes pa sta zaročena in starša dveh otrok, sina Taia in hčerke Tie

Nastja je voditeljici Oti Roš med drugim razkrila, da je bil Luka tisti, ki je lovil njo in to še v času, ko še ni bil slavni Luka Basi. A je dodala, da če bi vedela, v kakšnega moškega se bo razvil, se mu takrat ne bi tako upirala. Manj znano pa je dejstvo, da se je par po treh letih ljubezni celo razšel, a sta se na srečo spet našla in si skupaj ustvarila čudovito družino. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.