Danes v prihodnost pod zvezdami

Foto: Kinodvor
Foto: Kinodvor
Danes si na Ljubljanskem gradu lahko ogledate predpremiero Cronenbergovega filma Kozmopolis.
Oglej si celoten članek

Privoščite si film pod zvezdami. New York City, bližnja prihodnost. Osemindvajsetletni finančni magnat Eric Packer kljub svarilom varnostnika sede v belo limuzino, odločen, da obišče brivca na drugem koncu mesta. Vozilo kmalu obtiči v prometnem zastoju, nastalem zaradi predsednikovega obiska, protikapitalističnih izgredov in pogreba rap zvezdnika. Medtem ko se kaos na ulicah stopnjuje, se vse bolj zdi, da Packerju nekdo streže po življenju.

Cronenbergova mojstrska predelava preroškega romana Dona DeLilla ponuja srhljivo trezno avtopsijo 'enega odstotka' ter razgrne temačno vizijo sveta, v katerem denar, seks in življenje naglo izgubljajo svojo vrednost. Cena vstopnice: 4 €.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.