Danica je postala mamica

Foto: Žurnal24 (Foto: Pixsell)
Igralka in zagrizena matematičarka Danica McKellar, ki se je najbolje spomnimo po seriji Čudežna leta, je pretekli teden prvič postala mamica.
Oglej si celoten članek

Danica McKellar, zvezdnica serije Čudežna leta, ki je bila popularna v 80. letih prejšnjega stoletja, je prejšnji torek rodila fantka, ki ga je poimenovala Draco.

 

"Zelo sva srečna in hvaležna, da sva dobila tako čudežno darilo. Občutek imava, da sva šele zdaj dojela, kaj je bistvo ljubezni," je ob rojstvu sina dejala Danica.

 

Draco, ki je ob rojstvu tehtal dobre tri kilograme, je prvi potomec 35-letne Danice in njenega moža Mika Verta. Igralka in skladatelj sta se poročila marca 2009, leto kasneje pa sta javnosti sporočila, da pričakujeta otroka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.