Danica Lovenjak mislila, da so to zadnje sekunde njenega življenja

Foto: Aleš Kobav Danica Lovenjak Foto: Aleš Kobav Danica Lovenjak Foto: Aleš Kobav Danica Lovenjak
Danica Lovenjak nam je povedala, kaj se je dogajalo na regati v začetku novembra, ko so jadrali v dežju.
Oglej si celoten članek

V začetku meseca novembra se je Danica Lovenjak skupaj z ekipo Karpo Sailing Team odpravila na tekmovanje v Biograd, kjer je potekala mednarodna regata Impression Sailing Week. Danica je med regato, ki jo je opisala kot eno najhujših do zdaj, skoraj padla v vodo. "Nisem padla v vodo, z nogami sem bila do kolen v morju. Sicer jadram in hodim na regate že šest let, a ta je bila vsekakor najhujša."

Pove, da se je ustrašila, saj so jadrali v pogojih, ki za regate sicer niso primerni – padal je dež in močno pihal veter. Kot je zapisala na svojem blogu: "Pihalo je več kot 35 vozlov in na trenutke sem zaradi visokih valov že mislila, da so to zadnje sekunde mojega življenja, a sem preživela! Na cilju smo bili prvi!"

V šestih letih, odkar jadra, se kaj takšnega še ni zgodilo, a vseeno pravi, da je to ni odvrnilo od morskega hobija.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 06:46 1. December 2016.

    jaz sem se pa že zasekiral, da je padla zaradi čevljev s polomljeno peto.

  • d
    21:11 30. November 2016.

    k sm prebral naslov sm mislu, da se ji je kolač zataknu v sapniku :]

  • 21:02 30. November 2016.

    Kdo je že to?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.