Danica Lovenjak obudila staro ljubezen

Foto: Martin Bilas Lana's Corner Foto: Martin Bilas Lana's Corner Foto: Martin Bilas Lana's Corner Foto: Martin Bilas Lana's Corner
V prostem času se rada druži ob dobri hrani in pijači, zato nič čudnega, da se s tem ukvarja tudi profesionalno.
Oglej si celoten članek

Poleg dela na televiziji, že nekaj časa je namreč del priljubljene jutranje oddaje Dobro jutro na TV Slovenija, so njena velika strast tudi družabni in kulturni dogodki, ki se jih ne le udeležuje, temveč tudi organizira. Danica Lovenjak je že pred leti gostila kulinarična druženja, a je to svojo strast zaradi obilice dela za nekaj časa dala na stran. 

Foto: Instagram Danica Lovenjak

V sredini septembra pa se je spet prelevila v vlogo PR-ovke in poskrbela za nepozabno otvoritev novega trendovskega kavnega, vinskega in aperitivo bara Lana's corner v Ljubljani. Med gosti, ki so se zabavali pozno v noč, so poleg prijateljev in poslovnih partnerjev, pozdravili kopico znanih imen iz sveta slovenske zabavne industrije, medijev in politike. Seveda v družbi dobre glasbe, za katero sta skrbela DJ Maj in saksofonist Leon Žunec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.