Danica o fantih molči

Foto: Žurnal24 Danica po zadnjih informacijah ni samska. (Foto: Facebook)
Danice Lovenjak že dalj časa nismo opazili v moški družbi. Kaj se dogaja z njenim italijanskim ginekologom?
Oglej si celoten članek

Danica je pred kratkim dopolnila 26 let, a se glede let prav nič ne obremenjuje. "Mislim, da sem še v dobrih letih in mi ni treba skrbeti. Za zdaj še nisem dobila nobene gubice."

 

O svojem trenutnem partnerju nam ni želela povedati ničesar, saj glede svojega zasebnega življenja ne daje izjav. Nam je pa vseeno zaupala, da o družinskem življenju še ne razmišlja, saj bi rada najprej dokončala študij komunikologije in uredila druge zadeve. Vendar vseeno pravi: "V bistvu pa nikoli ne veš. Se mi zdi, da se moraš pri takih stvareh kdaj pa kdaj prepustiti."

 

Seksi Danica se sicer v javnosti večinoma pojavlja sama, kar pa je posledica slabih izkušenj z mediji v preteklosti: "Imela sem že izkušnje, da sem šla ven s kakšnim prijateljem, pa je ta prijatelj takoj postal moj fant. Tako grem potem raje ven s prijateljicami."

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.