Danica z goljufijo do smučarskega pokala

Foto: Osebni arhiv Danica Lovenjak Foto: Osebni arhiv Danica Lovenjak Foto: Osebni arhiv Danica Lovenjak Foto: Osebni arhiv Danica Lovenjak Foto: Osebni arhiv Danica Lovenjak
Danica Lovenjak je pred kratkim prvič stopila na smuči.
Oglej si celoten članek

Skoraj tri desetletja se je Danica Lovenjak temu športu uspešno izogibala, letos pa se je le odločila, da se preizkusi na belih strminah. Tri dni je pod budnim očesom smučarskega inštruktorja Roka iz Smučarske šole Pohorje nabirala znanje na mariborskem Slemenu, zadnji dan pa bi morala imeti še tekmo. Ker pa je bilo vreme pretoplo in se je sneg v dolini že preveč stopil, so morali tekmo odpovedati. Ampak Danica se ni vdala! Roku je zaupala, da si res močno želi tekmovati, da bi pokazala svoje znanje in bi tudi dobila diplomo, ki jo dobijo udeleženci smučarske šole. Tako so posebej za Danico pripravili podelitev in ji celo dali pokal, čeprav v resnici tekme sploh ni bilo. No, v njen zagovor naj povemo, da jo je Rok pohvalil in da je menda imela vse možnosti, da bi se resnično dobro odrezala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:57 29. Marec 2014.

    Tipičen način pridobivanja za .......

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.