Danico potisnili k mišičnjaku

Foto: Matjaž Tavčar Danica Lovenjak Foto: Matjaž Tavčar Danica Lovenjak Foto: Matjaž Tavčar Maje Ferme, Danica Lovenjak Foto: Matjaž Tavčar Delitev zapestnic Cruciani Foto: Matjaž Tavčar HerminaKovačič, JernejaJakopič, Alenka Brun Foto: Matjaž Tavčar Hostesnik Foto: Matjaž Tavčar Hostesnik Foto: Matjaž Tavčar Mateja Eber, Danica Lovenjak Foto: Matjaž Tavčar Plesna šola Urška Foto: Matjaž Tavčar premiera filma Ameriske prevare Foto: Matjaž Tavčar Plesna šola Urška Foto: Matjaž Tavčar Plesna šola Urška Foto: Mediaspeed.net ladies nights Foto: Mediaspeed.net ladies nights
Na premieri filma Ameriške prevare, ki si je prislužil deset nominacij za oskarja, uživale tudi znane Slovenke.
Oglej si celoten članek

Predpremiera filma Ameriške prevare se je v kranjskem Cineplexxu prelevil v damski večer, ki se ga je udeležilo tudi nekaj znanih Slovenk. Damam pa večera ni popestril le film, ki si je prislužil kar deset nominacij za oskarja, temveč tudi plesna šola Urška in seksi hostesnik zgoraj brez, ki je prvih 30 obiskovalk razveselil z zapestnico Cruciani. Ob mladcu se je znašla tudi Danica Lovenjak, ki nam je zaupala, da so jo zraven potisnili zgolj za fotografijo in da je veliko bolj uživala ob filmu: "Najboljši film, ki sem ga videla v zadnjem času. Temelji na dejstvih, prevare so namreč vse okoli nas. Kdor se znajde, preživi. To je vedno aktualna zgodba, čeprav se film dogaja v sedemdesetih. Zdi se mi celo boljši kot tako opevan Volk z Wall Streeta."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:33 20. Januar 2014.

    Slovenska scena = LIMONE.... LIMONE.... LIMONE....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.