Daniel Craig najbolj ceni svoj penis

Foto: JLP
Foto: JLP
Angleški igralec Daniel Craig pravi, da sta najpomembnejši stvari v njegovem življenju njegov penis in njegovo zdravje.
Oglej si celoten članek

Daniel je imel med nedavnim intervjujem za revijo Vanity Fair precej zanimivih odgovorov. Ko ga je novinarka vprašala o najpomembnejših stvareh v njegovem življenju, ji je odvrnil: "Poleg mojega penisa in mojega zdravja?" je dejal v šali in kasneje razkril še eno zanimivost, a glede na njegove hudomušne odgovore nismo čisto prepričani, če mu gre verjeti. Sogovornica ga je namreč vprašala, katere so njegove najbolj izražene telesne značilnosti, in Daniel je v smehu dejal: "Moja tretja bradavica."

Njegovo dobro razpoloženje se je nadaljevalo skozi ves intervju, med drugim je z bralci delil tudi, katera značilnost, ki je skupna moškim in ženskam, mu je najbolj všeč. "Dobri brki," je bil kratek 43-letni igralec. Kdo bi si mislil, da je James Bond lahko tako zabaven ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.