Daniel Craig zaradi Bonda že velikokrat v bolnišnici

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Danes bo v Londonu svetovna premiera filma Spectre. Daniel Craig je že namignil, da je to njegov zadnji Bond. Glede na muke, ki jih je moral za to vlogo pretrpeti, mu te odločitve ne moremo zameriti ...
Oglej si celoten članek

Z Danielom Craigom med snemanjem filmov o agentu 007 niso delali v rokavicah. V desetih letih kot James Bond je moral zvezdnik namreč večkrat v bolnišnico.

1. Poškodba obraza
Med snemanjem filma Kvantum sočutja je Craig dobil brco v obraz. Rano so z osmimi šivi zašili.

2. Zobje in desna rama
Med snemanjem pretepa za Casino Royale je soigralec Danielu izbil dva zoba. Pozneje si je zvezdnik poškodoval še ramo. Zdravljenje je trajalo več mesecev.

3. Rebra
V Panami je moral Craig v bolnišnico, saj si je poškodoval rebra.

4. Koleno
Med snemanjem najnovejšega Bonda je 47-letnik najprej utrpel poškodbo glave, pozneje pa še poškodbo kolena, zaradi katere je moral na operacijo. Koleno ga menda še vedno boli.

5. Prst
Med snemanjem filma Kvantum sočutja se je igralec tako globoko urezal v prst, da je moral na urgenco.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.