Daniela lahko ližejo

Foto: Žurnal24 Daniel je tudi v obliki lučke mamljiv.
Številnim ženskam se cedijo sline ob pogledu na britanskega igralca Daniela Craiga. Vsem tem se je izpolnila velika želja, saj ga bodo zdaj lahko tudi lizale.
Oglej si celoten članek

Več kot tisoč Britank je glasovalo za Daniela Craiga, ki upodablja tajnega agenta Jamesa Bonda. Craig je po njihovem mnenju zvezdnik, ki bi ga "najraje polizale". Anketo so izvedli pred prvim državnim tednom sladoleda, ki traja od 1. do 7. junija.

"Daniel Craig je pristal na vrhu ankete o najbolj privlačnih britanskih zvezdnikih in zahvaljujoč Del Montejevi repliki je (Craig, op. p.) postal nesmrten kot idealen za lizanje in z licenco za ohladitev," je dejal Del Montejev tiskovni predstavnik Matt O'Connor.

Omejena serija lučk bo na voljo v okusih borovnice, granatnega jabolka in brusnice. Proizvajalec še dodaja, da ima ena lučka manj kot tisoč kalorij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.