Danijela: “Nikoli ne vem, kdaj je datum moje poroke!”

Foto: Klemen Štular
Foto: Klemen Štular
Hrvaška pevka Danijela je že dolgo časa v zvezi s pevcem Petrom Grašem in nihče ne ve, ali sta poročena ali ne.
Oglej si celoten članek

Danijela Martinovič in Peter Grašo sta par že dolgo časa, a svojo zasebnost pred mediji zelo dobro skrivata. Velikokrat so se že pojavile informacije, da sta se poročila, da se ločujeta in da nista več skupaj. A vse to, kot pravi pevka, ni res. Za revijo Story je povedala, da imajo mediji z njima preveč dela: “Že dvajset let, odkar se s Petrom poznava, naju mediji poročajo in ločujejo. Meni je to zares zabavno, ker nikoli ne vem, kdaj je moj pravi datum poroke (smeh)”

Pred kratkim se je celo šušljalo, da Petar in Danijela poroko načrtujeta v Sloveniji. Tu imata kar nekaj prijateljev in vrsto let se vračata k nam saj imata ogromno oboževalcev. Danijela je celo povedala, da si enkrat želi počitnikovati v Kekčevi domačiji v Bovcu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • OF
    11:15 7. September 2015.

    A ni ona bila že gospa Thompson. Če bi vsaj mi Slovenci imeli kakega takega zagreteža, bi pa nam mogoče …

  • iko
    10:49 7. September 2015.

    A dajte ga lomit, celo v Kekčevi domačiji bi dopustovala, zdaj bom lepše preživel dan. Hvala Žurnal !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.