Danijela si želi družine

Foto: Žurnal24 Pevka se ne bi branila dueta z Janom. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Danijela Martinović, hrvaška pevka, ki je zelo priljubljena tudi pri nas, je razkrila, da se s svojim Petrom že dalj časa trudita zanositi.
Oglej si celoten članek

Po dolgoletnem razmerju s hrvaškim pevcem Petrom Grašom Danijelo že vsi sprašujejo, kdaj se bosta odločila za otroka. "Kdo pa pravi, da čakava? Dela se v vseh turnusih. Imam veliko ur, a le biološka zamuja," je povedala Danijela.

Osemintridesetletna plavolaska, ki je znana predvsem po svojem precej slabem okusu za oblačenje, se je pred kratkim slekla pred fotografskim objektivom in navdušila Hrvate. Čeprav je pokazala, kako seksi je, se tako sama ne počuti. "Rada se dobro počutim v svoji koži. Počutim se ženstveno, ampak ali sem tudi seksi? Hmm ... Mislim, da bom svoj status seksi ženske potrdila, ko si me bo kakšen tovornjakar vtetoviral v roko," se je pošalila Danijela.

Danijela je za hrvaško revijo Story še povedala, da se v tridesetih počuti odlično in se nikoli ne bi vrnila za desetletje nazaj. "V teh letih človek ne izgublja časa s slabo družbo, verjame vase in svoje bližnje. Dovolj je hraber, da vztraja pri svojem delu. V tridesetih veš, kdo si, kje si, kaj daješ in kaj potrebuješ. Imaš konkretna vprašanja in iščeš konkretne odgovore," je povedala zadovoljna Danijela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.