Dannii gre v lov na Johna

Foto: Žurnal24 Dannii se je tako navdušila za pevca Johna, da mu je kar sama sporočila, da ga b
Odkar je privlačni pevec John Mayer spet samski, se je za njim ozrla že marsikatera ženska. Ena izmed takih je Dannii Minogue.
Oglej si celoten članek
Danii Minogue, sestra slavnejše Kylie Minogue, je priznala, da se ji ameriški pevec John Mayer zdi zelo šarmanten in seksi moški. Poleg tega je dejala, da je zelo srečna, da je spet samski. Mayer je še pred kratkim ljubimkal z zvezdo humoristične nanizanke Prijatelji, Jennifer Aniston.

Dannii je šla celo tako daleč, da je Johnu sama sporočila, da ga bo "ulovila", Jennifer pa za zdaj njenega "napada" na svojega bivšega ljubimca ne komentira. Sicer je John Minogueovo prevzel na nekem svojem koncertu, kjer ga je videla nastopati brez majice, zaradi česar je postala kar živčna in se je zato, kot sama trdi, morala pomiriti.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.