Dannii pokazala sinčka

Foto: Žurnal24 Malega Ethana je Danni svetu pokazala štiri dni po njegovem rojstvu. (Foto: Flyn
Dannii Minogue prvih fotografij svojega prvorojenca ni prodala radovednim medijem, temveč jih je objavila kar na spletu.
Oglej si celoten članek

Mlajša sestra avstralske pevke Kylie Minogue Dannii Minogue je povsem nepričakovano objavila fotografijo, na kateri je poleg malega Ethana tudi njegov očka Kris Smith.

"Živijo, hvala za vse vaše želje, obožujeva malega Ethana in Kris je najboljši očka na svetu," je poleg fotografije zapisala ponosna mamica.

Medtem je tudi Kris na svojem Twitterju objavil sliko, na kateri je  novorojenček, fotografiran od blizu. "Živijo družba, prva fotografija Ethana, je najbolj čudovit mali mož, zelo podoben svoji krasni mamici,“ je še pripisal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.