Darila za kuharice

Foto: Ikea Modelčki za mini tortice Ikea, 3,99 EUR. Foto: Ikea Vrč Ikea, 7,50 EUR Foto: Ikea Čajnik Ikea, 7,99 EUR Foto: 1001 dar Cedilo za čaj, 1001 dar, 10,95 EUR Foto: Butlers Butlers, 16,90 EUR Foto: 1001 dar Pekac za makrone, 1001 dar, 16,95 EUR Foto: Butlers Butlers, 29,95 EUR Foto: Butlers Butlers, 29,95 EUR Foto: Pylones Pylones, 14 EUR Foto: Pylones Pylones, 79 EUR Foto: 1001 dar Set za sushi, 1001 dar, 9,95 EUR
Pripomočki za kuhinjo so lahko tuid izvirna in seveda praktična darila.
Oglej si celoten članek

Gotovo vam je pri kupovanju daril zmanjkala kakšna ideja. Čajnik je darilo, s katerim ne morete zgrešiti. Žličke za olive omogočajo enostavno zajemanje oliv, saj skozi podolgovato odprtino na sredini žličke odvečna tekočina odteče, še preden olivo postavite na krožnik.

Podarite lahko tudi tečaj

Ljubitelji eksperimentiranja in azijske kuhinje bodo veseli kakovostnega litoželeznega voka, ki ne zavzame veliko prostora. Makroni so priljubljena sladica tudi pri nas in tisti, ki si jih upajo pripravljati sami, bodo gotovo veseli pekača. Lahko pa podarite tudi tečaj kuhanja. Izbrali smo nekaj predlogov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.