Darilo ob dnevu žena – 10 dolarjev

Foto: Žurnal24 Ženske v Turkmenistanu bodo letos namesto rož dobile denarno darilo, ki jim ga b
Turkmenistan, nekdanja republika bivše Sovjetske zveze, bo ženskam podaril denarno nagrado ob dnevu žena.
Oglej si celoten članek

Bliža se 8. marec, mednarodni dan žena. Ženske so ob tem prazniku največkrat počaščene s strani svojih partnerjev, mož, prijateljev, ljubimcev. Navadno gre za majhne, a sladke pozornosti, kot so najrazličnejši čokoladni izdelki, najbolj priljubljene pa so seveda rože in rožice, bele, rdeče, rumene, roza, sinjemodre ...

Posebno pozornost bodo ob dnevu žena letos deležne turkmenistanske ženske, ki bodo od države dobile po 200.000 manatov, kar je približno 10 ameriških dolarjev. Tako je namreč določeno v odloku, ki govori o denarnem darilu turkmenistanskim ženskam ob dnevu žena v znak spoštovanja do njih, podpisal pa ga je sam turkmenistanski predsednik Kubangulij Berdimuhamedov.


 




Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.