Darinka je doživela šok

Foto: Planet TV Gvido, Kmetija Nov začetek, Darinka Foto: Planet TV Gvido, Kmetija Nov začetek, Darinka Foto: Planet TV Gvido, Kmetija Nov začetek, Darinka Foto: Planet TV psička Megi, Kmetija nov začetek, Darinka Foto: Planet TV Gvido, Kmetija Nov začetek, Darinka Foto: Planet TV Darinka, Denis, Kmetija nov začetek Foto: Planet TV Darinka, Monika, Kmetija nov začetek Foto: Planet TV Darinka, Monika, Kmetija nov začetek Foto: Planet TV Darinka, Monika, Kmetija nov začetek Foto: Planet TV Darinka, Monika, Kmetija nov začetek
Darinka je le dočakala tako želeni obisk družine na kmetiji. Obiskal jo je partner Gvido, ki je s seboj pripeljal njuno psičko. To pa ni bilo edino presenečenje za Darinko.
Oglej si celoten članek

Darinka se je razveselila obiska partnerja Gvida, ki je s seboj pripeljal njuno psičko Megi. Kot ji je povedal, če ne bi bilo psičke, ne bi zdržal brez nje. Za Darinko je imel s seboj tudi darilo, termofor, da ji ne bo hladno. 

Darinka je bila malce potrta, ker si je želela videti hčerko. Po Gvidovem odhodu je zato doživela pravi šok, ko je zaslišala znani glas. "Slišim glas svoje hčerke in sem mislila, da mi bo srce podivjalo. Razjokala sem se kot mali otrok," je dejala. 

S hčerko Moniko sta govorili tudi o hudi življenjski preizkušnji, smrti Darinkinega sina. Monika je mamo potolažila, da redno obiskuje grob. Darinko je v šov Kmetija: Nov začetek prijavila prav hčerka, ker se ji je zdelo, da potrebuje nov začetek in bo lažje prebolela sinovo smrt.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.