Darko iz MasterChefa: "Včasih je težko"

Foto: Masterchef
Foto: Masterchef
Darko Klemen, zmagovalec MasteChefa, ima polne roke dela, zaradi česar včasih trpi družinsko življenje.
Oglej si celoten članek

"Nič se ne dogaja, ležim na kavču. (smeh) Ne, ne. Šalim se. Polne roke dela imam. Tekam naokoli,“ je za Žurnal24 povedal simpatični Darko, ki kuharske delavnice Postani kuharski mojster z Darkom vodi na Dvoru Jezeršek. Na njih udeležencem predstavlja tudi jedi, ki jih je kuhal v šovu.

"Šov je več kot izpolnil moja pričakovanja. Nisem pričakoval, da se iz tega lahko kaj takšnega razvije. Veliko je sicer odvisno tudi od značaja in od tega kaj boš iz tega naredil. Treba se je truditi, da ostaneš prepoznaven. Treba delati ...“

Zmagovalec MasterChefa v zadnjem času ni veliko doma, zaradi česar trpi njegovo družinsko življenje. "Težko je. Malo sem doma. Hčerka mi že pravi stric. Včasih je hudo, ampak saj bo prišel čas, ko se bomo lahko posvetili drug drugemu,“ priznava kuhar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.