Daša Hrvatič je samska!

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Potem ko se že dlje časa ugiba, da v zakonu Daše in Rajka Hrvatiča močno škriplje, je manekenka naredila konec govoricam.
Oglej si celoten članek

Daša Podržaj Hrvatič je namreč na svojem Facebooku svoj stan iz poročene spremenila v samska. Manekenko smo poklicali za komentar, vendar se na naše klice ni odzvala.

Daša, ki je februarja rodila sina Krisa, je za nas septembra povedala, da je v njunem zakonu z Rajkom vse v najlepšem redu, da sta še vedno poročena in da ona živi v Portorožu. Oba z Rajkom pa sta se zadnje mesece glede ločitve zavila v molk. Daša naj bi se s sinom preselila k staršem na Gorenjsko, medtem ko naj bi Rajko v Portorožu trenutno živel z bivšo partnerico.

Si je pa Daša zadnje čase dala duška. Večkrat so jo namreč opazili na raznih družabnih prireditvah v družbi prijateljic in manekenk. Nazadnje je presenetila tudi s fotografijami za dobrodelni koledar košarkarskega kluba Olimpija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 11:01 29. Avgust 2018.

    A si je plačal reklamo, komu mar ti sprijenci itd...

  • 13:14 21. December 2012.

    hahahahaaa srt meje prjel ko sm prebrala tvoj post. hahahahaha jooooooooo...

  • 19:10 20. December 2012.

    novica dneva

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.