Daša in Rajko izvedela spol otroka

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Mladoporočenca Daša in Rajko Hrvatič naj bi že izvedela spol otroka, ki ju bo razveselil v prvih mesecih naslednjega leta.
Oglej si celoten članek

Daša in Rajko, ki sta konec septembra postala mož in žena, bosta po poročanju revije Nova na začetku prihodnjega leta povila sinčka. To je omenjeni reviji razkril neimenovani vir, ki je še dodal, da zakonca te dni že veselo izbirata ime za prvorojenca. Novico smo želeli preveriti pri Daši, a se na naše klice ni odzvala.

Dvajsetletna nekdanja misica in 53-letni poslovnež sta si večno zvestobo obljubila 24. septembra, otrok pa naj bi ju razveselil februarja 2012.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.