Daša in Rajko namigujeta na nosečnost

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Rajko Hrvatič in njegova izbranka Daša Podržaj, ki bosta konec septembra skočila v zakonski jarem, sta namignila, da bosta prihodnjo pomlad zibala.
Oglej si celoten članek

Daša in Rajko sta svatom pred kratkim poslala zanimivo vabilo, ki je oblikovano kot znana slovenska revija, ki piše o naši estradi. Nanj sta po pisanju revije Lea zapisala, da "bo Daša pred oltar stopila ne samo kot bodoča mladoporočenka, pač pa tudi kot bodoča mamica".

Govorice o Dašini nosečnosti so se sicer sprožile že pred nekaj meseci, a je lepotička vsa tovrstna namigovanja zanikala. V vabilu, ki ga je omenjeni reviji razkrila povabljenka na poroko, pa zaljubljenca trdita prav nasprotno. "Dragi svatje, samo za vas jih zdaj potrjuje. Pod njenim srcem resnično raste otrok, ki ga z Rajkom pričakujeta z veliko ljubeznijo." Če gre verjeti njunim besedam, bosta Rajko in Daša zibala prihodnjo pomlad, v zakonski jarem pa naj bi skočila 24. septembra na gradu Mokrice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:50 10. Avgust 2011.

    pa kdo je sploh rajko in neka daša????? kaj sta to hči pa ati????

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.