Daša Podržaj Rajka zamenjala za mlajšega

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Potem ko je konec leta končno priznala, da sta se z Rajkom Hrvatičem razšla, je Daša Podržaj že nekaj mesecev srečna v objemu drugega.
Oglej si celoten članek

Iz zanesljivih virov nam je uspelo izvedeti, da je Daša Podržaj novo ljubezen našla v košarkarju Mirku Stamboliji, s katerim naj bi se zbližala že pred pol leta oziroma še v času, ko se je ločevala od Rajka Hrvatiča. Kot piše revija Lady, je Mirko že spoznal njenega sinka Krisa, svojo ljubezen pa naj bi izkazovala tudi javno, saj so ju že večkrat opazili, kako se objemata in poljubljata.

Mirko je od Dašinega bivšega moža mlajši kar 31 let, saj jih šteje rosnih 24. Morda se bo zveza z njim bolj obnesla, saj je v nasprotju z Rajkom od Daše starejši le dve leti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:23 25. April 2013.

    Pravilno...<br />mlado naj ima mlado... pa da je ljubezen iz ljubezni ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.