Daša v tujini rodila zaradi prezgodnjih popadkov

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Daša Hrvatič v sosednji Avstriji ni rodila načrtovano, temveč zato, ker so jo med izletom s prijatelji presenetili prezgodnji popadki.
Oglej si celoten članek

Daša in Rajko Hrvatič sta za porod svojega prvorojenca najprej izbrala porodnišnico v Postojni, vendar so ju med izletom v Avstrijo presenetili prezgodnji popadki, to pa naj bi bil tudi razlog, da je Daša svojega prvorojenca rodila v prestižni avstrijski bolnišnici Landeskrankenhaus Feldbach, poroča revija Lea. Kris, ki naj bi se rodil šele 25. februarja, ob porodu še ni imel popolnoma razvitih pljuč, zato so ga takoj po porodu s helikopterjem odpeljali na intenzivno nego v graško bolnišnico. Družinica pa naj bi kljub težavnim prvim dnevom že uživala v domačem zavetju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:48 23. Februar 2012.

    Ah to se samo tko reče, da ne izpade da kao ne zaupajo v naše porodnišnice.

  • 19:36 22. Februar 2012.

    Izleti so pa res nujni v zadnjih dnevih nosečnosti. Brez njih seveda ne gre ! Potem pa presenečenje.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.